Mozaiek wandtegels

Een badkamer bekleed met mozaïek wandtegels is een nieuwe tendens aan het worden.

Mozaiek wandtegels zijn tijdloos, deze tegels stammen al uit de tijd van het Romeinse Rijk. Er zijn vele soorten mozaiek wandtegels verkrijgbaar. Zoals mozaiek wandtegels in keramiek, glasmozaiek en natuur steen mozaïek. In de badkamer, die is betegeld met keramiek tegels, dat ziet er fraai uit met de goed gecombineerde pastel kleuren. Deze tegels zijn duurzaam, door de slijtvastheid. Het heeft zeker een moderne uitstraling.

Ook voor de keuken zijn mozaiek wandtegels zeer geschikt.

Bij een modern interieur passen deze mozaiek wandtegels heel goed. Er zijn verschillende soorten mozaïek te verkrijgen in de markt. Zowel voor de keuken als het toilet. Verschillende vormen in kleur en materiaal.

In een land als Spanje komt veel mozaïek voor.

Een badkamer of in een keuken wordt veel met mozaïek gedaan. Het hoort ook wel bij de cultuur van dat land. Ook in kerkgebouwen daar zijn veel wanden met mozaïek bekleed, in allerlei kleuren en bewerking. Mooie figuren zijn afgebeeld met de tegels van mozaïek. Als je een beetje handig of creatief bent, kun je dit zelf ook maken, het is goed materiaal om mee te oefenen. Tegenwoordig is er van alles te koop.